adArt door LaurganiQ

Heeft uw bedrijf een nieuw idee? Een nieuw product of een nieuw evenement? Wilt u daarmee anderen stil doen staan en versteld doen staan? Zet adArt in om uw publiek voor u te winnen. Vertrouw op LaurganiQ om de juiste menigten te bereiken en uw boodschap in de juiste vorm te gieten. Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief voor een exclusieve blik achter de schermen bij adArt.

Laat een vervaagd idee opleven met LaurganiQ adArt door uw ideeïn om te zetten in een unieke set levendige beelden. Denk hierbij aan fotografie geïnspireerd door de natuur met (minimaal) voor een deel figuratieve beelden. In combinatie met een adArt content distributie bent u verzekerd van een fris briesje door een afgeleefd maar nog fit volwassen product of idee.

Opgericht om door uw bedrijf geïnspireerd te worden organiseert adArt graag uw evenement, product lancering of herlancering. Om die inspiratie met een door u geselecteerd aantal anderen te delen.

Geschiedenis

Het was tegen het einde van 2008 toen een fles rode wijn en een onverwacht stuk vrije tijd de vijandelijke overname initieerden van een nietsvermoedende inktjet printer. Het gevolg was 'wordIt!'. Het voertuig, podium en mantra van adArt. Het product: twee en drie-dimensionale canvas beelden.

Een eerste aanzet tot adArt bestond uit een serie van Kunstwerken waarin wijn in lagen werd opgebracht. Hiermee zijn beelden en wordArt geproduceerd. LaurganiQ bood bedrijven de mogelijkheid om deze werken te veilen tijdens evenementen als een alternatief voor het genereren van publiciteit. Sinds die tijd is adArt uitgebreid en op dit moment richt adArt zich op het produceren van series beelden en content met een focus op natuurlijke materialen. AdArt is nog steeds gericht op het maximaliseren van publiciteit rond producten en ideeïn die door bedrijven als inspiratie worden aangeboden. De mogelijkheid om de content te verspreiden via internet is nu ook mogelijk naast het presenteren van de content op locatie.

Als laatste is een aantal mogelijkheden toegevoegd om de content ontwikkeling en distributie uit te breiden met verkoopgerichte services.

LaurganiQ's adArt bestaat uit schilderijen en woordKunst.

producten

  • Voor bedrijven: laat een adArt content serie in opdracht produceren. Laat het veilen. Creeer commotie. Krijg leads en laat LaurganiQ de deal sluiten.
  • Voor kunstenaars: Stuur je werk op ter beoordeling. Wordt geintroduceerd bij kunstliefhebbers uit het hogere segment. Krijg extra publiciteit. Verkoop je werk.

your product see next adArt translation see next adArt auction