Over eigenaresse Laura G.M.E. Quainoo (1978)Laurganic

Laurganic is eind 2009 opgericht door Mevrouw Laura G.M.E. Quainoo. Laura is geboren in Tilburg in 1978. Nadat Laura in 1999 haar propedeuse heeft behaald aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam heeft zij in Nijmegen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen Communicatiewetenschap gestudeerd. Na vijf jaar communicatiewetenschap te hebben gestudeerd is Laura gestopt met haar studie met als doel in Canada verder te studeren.

Dit plan heeft zij uitgesteld. Laura heeft in plaats daarvan een reekst producten ontwikkeld op grond van door haar zelf bedachte technieken. Eind 2009 heeft Laura een eenmanszaak opgericht en sinds januari 2010 staat zij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Op dit moment is Laurganic een eenmanszaak welke onder de merknaam LaurganiQ opereert. Het merk LaurganiQ bestaat op dit moment uit twee productlijnen.

Vrijwilligerswerk

In 2013 is Laura verhuist naar Delft waar ze naast haar werk voor LaurganiQ actief is als vrijwilliger in de culturele sector. Ze was verbonden aan kunstencentrum Kadmium en en was lid van het PR team van het Rietveldtheater. Daarnaast was Laura lid en coördinator van het Marketing en Communicatieteam van de Wereldwinkel in Delft.

your product see next adArt translation see next adArt auction