techCentricity @ LaurganiQ

Visualisatie, de potentiele toekomst van het visualiseren van informatie, en een raadsel van wat gewild, gewenst en noodzakelijk is vormen de basis van techCentricity.

de tool

Tijdens een korte periode bij een charitatieve instelling bleek dat het bijhouden van een groot aantal websites door een klein team meerdere problemen opleverde. WaxIt is een 'multiple website management tool' dat is bedoeld om deze problemen te voorkomen.

Een beta versie van WaxIt wordt op dit moment ontwikkeld. Ontvang uitgebreide informatie over Waxit en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, Ontvang LaurganiQs maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt e-mail over waxIt. Voor gratis toegang tot techCentricity evenementen en LaurganiQs halfjaarlijkse digitale tijdschrift whizDown, komt er binnenkort een mogelijkheid om tech ally van LaurganiQ te worden.

de app

WhizBy is recent toegevoegd aan LaurganiQs programma. Deze 3D galerie integreert video beelden en animaties. Een kant en klare oplossing, eenvoudig in het gebruik en serieus snel bleek niet voor handen tijdens het bouwen van deze website. @ LaurganiQ wordt eraan gewerkt om hier verandering in te brengen. Dit kan in de vorm van een app zijn. Voor geinteresseeerden: Ontvang LaurganiQs maandelijkse nieuwsbrief voor nieuws vanaf het front van 3D app ontwikkeling.


subscribe to 

whizBy weekly

subscribe to 

waxIt weekly
your product see next adArt translation see next adArt auction